Florida: part II

Hej Sverige! Nu är vi alltså framme vid annandag påsk. Vi åkte till konstmuseet i Tampa för att titta på Norman Rockwell's utställning. Wow, vilka målningar! 
Var bara tvungen att ta bild på denna tavla för att den var så fin och detaljerad så att den såg ut som ett foto.
 
Efter några timmars kultiverande spatserade vi ner till floden och vidare till en restaurang. På bilderna här nedanför kan ni se hur fint det var. 
Hihi, var bara tvungen. Skanska finns tydligen även här.
 Ulele var stället där vi åt lunch. Det är en nyöppnad restaurang i en häftig gammal byggnad där det serveras Native American-inspirerad mat och Floridanska specialiter, så som fisk från Mexikanska golfen och alligatorkött... Vi började med att beställa in Hush Puppies med alligator i dem för att jag skulle få testa på något väldigt Floridaaktigt. 
De såg ut ungefär så här, fast de hade alligatorköttbitar och bacon i dem. Var väl kanske inte den mest spännande maten någonsin eftersom friterad mat smakar just - friterad. Men maten därefter var mycket godare!
 
Sedan blev det tisdag har jag för mig. Vi åkte ner till havet för att cykla längs med vattnet på en ny cykelväg. Alltså det var någonting utöver det vanliga. För det första så cyklade jag på en landsvägscykel vilket var himla härligt för man kan ju cykla jättefort utan att behöva anstränga sig hihi, men sedan så var det ju UTSIKTEN. Varning för bildbomb här nedanför! 
 
Weird panorama från parkeringen.
Vi kom till en bro som gick över till nästa landremsa. 
Wendy, jag, Aida. Finfint cykelsällskap!
Detta tar nog faktiskt priset som finaste cykelutsikten!
Den här vyn också...
Lycklig!
Så här nära vattnet gick cykelvägen! Hela tiden kunde man känna den där doften av hav och vilken sommarkänsla och framför allt Ornökänsla det ingav!
Ok dessa bilder ser typ likadana ut men det går inte att välja ut vilka som ska få vara med här på bloggen så alla får vara här. :)
 
 
<3
 
Fortsättning på tisdagens upplevelser följer!
Fredrika
 
Mamma
2015-04-20 @ 07:53:55

Fina vyer. Horisont...




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fredrikasblogg.blogg.se

Utbytesstudent i Minnesota, USA 14/15

RSS 2.0