MERRY CHRISTMAS!

Älskade vänner och familj och eventuella läsare som jag inte känner: GOD JUL TILL ER ALLA! Jag hoppas att ni hade en underbar julafton. Kan tänka mig att julkänslorna var på topp i och med den vita julen! 
 
Här är julen inte vit om man säger så. Detta var utsikten på dagens julaftonslöppass. Vädret bidrar väl inte så jättemycket till julstämningen, men det gjorde däremot följande...
 
 
... denna lunch. Hemgjord risgrynsgröt och gravlaxmacka! Mormor: Gravlaxen blev faktiskt rätt bra! Inte som din men helt klart njutbar ändå. Jag har insett att här hänger julstämningen helt och hållet på mig själv, så jag får helt enkelt ta och fira lite på egen hand när min värdfamilj har julafton som tvätt-, pack-och fixdag :)
 
Nu ska jag återgå till att äta choklad så att jag fortsätter vara en harmonisk människa. Ikväll ska jag sjunga på julgudtjänsten i kyrkan tillsammans med en kör som är ihopsatt nu inför julafton. Det ska bli himla kul, för typ alla är gamla Stillwater-elever som har varit med i the Concert Choir tidigare år :) 
 
Massor av julkramar! 
Fredrika

fredrikasblogg.blogg.se

Utbytesstudent i Minnesota, USA 14/15

RSS 2.0