Debate <3

Alltså, galaxer i mina braxer vad glad jag är att det här underbara skolämnet finns. I dessa presentationstider är sixth hour, då jag har Debate, en av dagens höjdpunkter. I måndags kiknade vi av skratt när vi kollade på två killars mini debate (20 minuters-debatt) om huruvida dating technique ska vara ett skolämne eller inte, och idag var det en sådan där fantastiskt kul lektion igen. Idag presenterade nämligen hälften av klassen sina Halloween Persuasive Speeches, där man skulle övertyga klassen om att ens egen kostym var den bästa. Kostymen skulle vara på under tiden man höll talet, och instruktionerna var: prata mellan 1.50 och 2.10 min och inkludera logos, ethos, pathos. Sen var det ba å köra! Absolut roligast var Alex Vladimir Putin-utklädnad, hans extremt bra ryska accent, och hans argument om hur bra Rysslands demokratisystem är. Även Adams tal där han rappade om sin Minnesota Vikings Basketball outfit var riktigt roligt. 
 
För övrigt var jag nyss på Anya och Eriks band concert. Det var först nu jag fattade att deras band inte är som vi i Sverige definierar band, utan Anyas är en blåsorkester där hon spelar slagverk, och Eriks är en slagverksensemble. Det var kul att se och lyssna på! Det coolaste var slagverksensemblens "Sack Appeal", där de körde rytmiska grejer med plastpåsar från mataffären Cub, haha. 
 
Godnatt från en trött tjej som längtar efter helg (trots att skolan är så fantastiskt kul för tillfället) och är lite småavundsjuk på ert höstlov!
Kram
Fredrika

fredrikasblogg.blogg.se

Utbytesstudent i Minnesota, USA 14/15

RSS 2.0