First cross country meet

Hej! Idag sprang jag mitt första cross country meet: Irish invitational i Rosemount - en förort till St Paul. Det var ganska nervöst innan,  men cool känsla under loppet och himla skönt efteråt när det var klart. Eller ja,  cool känsla är väl kanske lite fel sätt att beskriva det jag kände under loppet eftersom det mest bara var ett 3200 meter långt lidande av mjölksyrasmärta men det var häftigt att springa med så mycket folk! Junior varsity sprang först,  sedan C race och slutligen varsity. Att springa en löptävling som lag var ballt och väldigt bra för tävlingsinstinkten. Det var lättare att pressa hårt från start idag än vad det var på the time trial i måndags,  då vi tävlade mot varandra i laget eftersom det var uttagning till dagens meet. Idag var det 10 personer i varsity,  varav de fem bästa placeringarna räknas. Men även om man inte är bland de fem bästa i sitt lag kan man ju fortfarande vara snabbare än andra lags fem bästa löpare,  så på sätt kan man ju försämra deras placering.  På så sätt blir det ju lagets kämpaglöd väldigt bra vilket är kul! 
 
Jag tog några bilder på tävlingen som ni får se här.  Dock är det dåligt med löparbilder,  vilket troligtvis kommer efter helgen när jag har haft tid att kolla på bilderna som Sarah tog när vi sprang.
Kolla, de gula skolbussarna! Här är vi på väg från bussen till tc.
Tc var på ett stort football field. Målfållan är till vänster med de gul-blåa vimplarna.
 
Jag fick en karta över bansträckningen! Med den i handen kändes sammanhanget mycket mer som hemma, haha!
Ja, no comments needed, förutom... GO PONIES!
 
Next up är State Fair, en traditionsenlig festival/bondehappening eller vad man ska kalla det som infaller varje år och håller på någon eller några veckor.  Det går tydligen mest ut på att äta friterad mat på en pinne, så vi får se hur det blir...  Det är i alla fall en stor happening i the twin cities, så dit ska vi, min värdfamilj och jag.  Därefter åker vi raka vägen upp till stugan vid Sand lake,  så det blir nog dåligt med uppdatering här under helgen eftersom täckningen där är i princip obefintlig. Så, ha en trevlig helg nu, kära svenskar! 
 
Kramar 
Fredrika 

fredrikasblogg.blogg.se

Utbytesstudent i Minnesota, USA 14/15

RSS 2.0